Ons assortiment tafels en wandklokken

Onze hoogwaardige handgemaakte tafels en wandklokken  worden met de hoogste zorg voor kwaliteit gemaakt. Voor de productie van onze goederen gebruiken wij verschillende houtsoorten.

Ook produceren wij hoogwaardige epoxytafels in alle soorten, maten en kleuren. Bij de afwerking zorgen wij ervoor dat de tafel in zijn geheel voldoet aan al uw wensen en verwachtingen.

Op deze manier krijgt u een unieke en opvallende tafel die altijd de aandacht blijft trekken!


Houtsoorten 

De keuze is zeer ruim. U kunt kiezen uit eiken, beuken, acacia en berkenhout, maar ook hout afkomstig van oude bouwwerken en antieke voorwerpen.

 

Wij voorzien dit hout van alle nodige afwerkingen en zorg zodat u jaren plezier hebt met uw product.


Kleuren Epoxy


Poten

Hieronder kunt u informatie terugvinden over de poten die wij onder onze tafels kunnen plaatsen. Deze poten zijn ook standaard op voorraad. 

Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren of in de meeste gevallen uw eigen kleur te kiezen.


Hairpinleg 3-punts 75cm hoog

De zwarte massieve 3-punt hairpin tafelpoot 75 cm is een retro/vintage stalen hairpin die vaak gebruikt wordt onder een bureau, vergadertafel, sidetable of een kleiner formaat eettafel. De afwerking/kleur van de poot is standaard zwart, maar het is mogelijk om een kleur naar wens te kiezen. Hairpin meubels zijn weer helemaal hot en het design komt van oorsprong uit de USA, in het Nederlands ook vaak bekend onder de naam haarspeldpoten. De hairpin legs hebben een minimalistisch ontwerp die al snel werd overgenomen door Scandinavische meubelontwerpers in Europa.  De poten geven een uniek retro gevoel dat in elk interieur tot zijn recht komt. Deze hairpin poot heeft 3 benen. Deze hairpin leg geeft een minimalistische/vintage look en past in elk interieur.

Afmetingen: 75x10x10

Prijs per stuk: €44,75


Hairpinleg 2-punts 41cm hoog

De 2-punts poot wordt vaak gebruikt onder bijzettafels, sidetables en koffietafels. De tafelpoten zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam metaal, daardoor duurzaam en belastbaar. De meubelpoten zijn bijzonder elegant dankzij de matzwarte lak. Deze poten zien er net als de 3-punts poten minimalistisch, industrieel en retro uit. 

Afmetingen: 41x11x11

Prijs per stuk: € 10,69


Hairpinleg 3-punts 72cm hoog

De 3-punts poot wordt vaak gebruikt onder bijzettafels, sidetables en koffietafels. De tafelpoten zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam metaal, daardoor duurzaam en belastbaar. De meubelpoten zijn bijzonder elegant dankzij de matzwarte lak. Deze poten zien er minimalistisch, industrieel en retro uit. 

Afmetingen: 71x11x11

Prijs per stuk: €14,99


Askew leg 

-Moderne meubelpoten geschikt voor salontafels, sidetables, bijzettafels en kleiner formaat eettafels.
-Hoogwaardig materiaal: het gebruik van hoogwaardige roestvrijstalen materialen en laktechnologie biedt de beste grip en maakt meubels stabieler.
-Eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
- Bescherm de vloer: met een antislip plastic onderlaag aan de onderkant, die niet alleen geluiden vermindert, maar ook je vloer tegen krassen en slijtage beschermt.

De Askew-poot is beschikbaar in 3 kleuren: zwart, goudkleurig en goudkleurig/zwart.

Beschikbare hoogtes: 10cm, 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, 40cm, 60cm en 72cm

Prijsvariatie tussen €9,99 en €23,75 per stuk afhankelijk van de kleur en afmeting.

Vraag a.u.b. naar de beschikbaarheid!


Trompetvoet 72,5cm hoog

Deze meubelpoten zijn geschikt voor eettafels met een tafelblad dat niet groter is dan 90cm en bartafels. De hoge trompetvoet is gemaakt van hoogwaardig staal. Deze poten worden standaard in het zwart geleverd. In overleg zijn er ook andere kleuren mogelijk.

Afmetingen: 72,5x49

Prijs per stuk: €135,99


Cilinderpoot frame

Het cilinderpoot tafelframe is een hoogwaardig, modern designstuk van gepoedercoat staal. Het moderne ontwerp en het matte oppervlak creëren een nobele sfeer in elke kamer. Met zijn robuuste component en tijdloze uitstraling is hij perfect voor gebruik voor statafels en bartafels. Deze cilinderpoot is bestand tegen externe wrijving en voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Dankzij de vloerbevestiging biedt het frame een slipvaste en stabiele ondersteuning voor het verbruik. Geniet van maximaal comfort en kwaliteit!

Afmetingen: 

Prijs per stuk: €163,89